IL2: 1946 Getting started (again)

Discuss IL2: Sturmovik. Both 1946 and Cliffs of Dover

Moderator: SYN Exec

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Per » Fri Jan 06, 2012 7:24 pm

Don't forget to check the port number in the end of ip adress.
Sometimes it's 21000, sometimes it's 21001 or 21002.
But I would defo go for hyperlobby client. Great thing!
User avatar
SYN_Per
Syndicate Exec
 
Posts: 1710
Joined: Wed Dec 07, 2011 4:09 pm
Location: Sweden, Stockholm but preferably at the cottage. In the pavillion...

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Per » Wed Jan 11, 2012 8:59 pm

http://www.megaupload.com/?d=12TLUHFV

There you go Blackie: ogl.dll

Just put it in your IL2 root
User avatar
SYN_Per
Syndicate Exec
 
Posts: 1710
Joined: Wed Dec 07, 2011 4:09 pm
Location: Sweden, Stockholm but preferably at the cottage. In the pavillion...

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Haashashin » Wed Jan 11, 2012 9:42 pm

Got it working finally.
Thanks Jedders
Looks very nice to be an 10 years old sim. Looks like can have great fun with it even when it took me 3 attemps and crashes just to take off hehehehe. Need to set couple of views but will do.
Image
User avatar
SYN_Haashashin
Syndicate Exec
 
Posts: 1140
Joined: Tue Dec 06, 2011 9:52 pm

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Kollwitz » Wed Jan 11, 2012 10:23 pm

thanks all for the help getting me started. Really looking forward to flying my D.XXI in it!!!
User avatar
SYN_Kollwitz
Syndicate Exec
 
Posts: 1139
Joined: Mon Dec 12, 2011 12:50 am
Location: Amsterdam, NL

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Haashashin » Tue Jan 24, 2012 7:39 pm

Somehow I lost sounds in game.

Did happened last week also. I re installed the whole thing today. Can join servers normally and everything but sounds are off. Tried to switch everything on game, didnt work.

Sounds work good in other sims so if someone can bring light to me in this issue...dont have to say that flying without any sounds kills it.
Image
User avatar
SYN_Haashashin
Syndicate Exec
 
Posts: 1140
Joined: Tue Dec 06, 2011 9:52 pm

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Vander » Tue Jan 24, 2012 10:04 pm

Isn't it maybe a setting in the conf.ini? Have you compared you conf.ini with someone else's?
Image
User avatar
SYN_Vander
Syndicate Exec
 
Posts: 2750
Joined: Wed Dec 07, 2011 4:59 pm

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Per » Tue Jan 24, 2012 11:11 pm

Haash, post your conf.ini. Maybe we can find out what is missing?
User avatar
SYN_Per
Syndicate Exec
 
Posts: 1710
Joined: Wed Dec 07, 2011 4:09 pm
Location: Sweden, Stockholm but preferably at the cottage. In the pavillion...

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Jedders » Tue Jan 24, 2012 11:51 pm

I use a seinheiser hadset and it has separate volume controls for diff games. Try having a look at your sound config/setup in windows.
Image
User avatar
SYN_Jedders
Site Admin
 
Posts: 2482
Joined: Sun Dec 04, 2011 10:13 am

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Haashashin » Wed Jan 25, 2012 11:30 am

As I re-installed all, I have the original confi archive I think. So I will take a look at the confi you guys posted before and after it will try it and report back. Will also look at my windows sound configuration. Now I got things to do when I get back home. Thanks guys.
Image
User avatar
SYN_Haashashin
Syndicate Exec
 
Posts: 1140
Joined: Tue Dec 06, 2011 9:52 pm

Re: IL2: 1946 Getting started (again)

Postby SYN_Haashashin » Wed Jan 25, 2012 6:47 pm

Well I used Per conf.ini posted couple of pages back.
After some testing its seems I have to unplug the speakers and then plug the USB headset...I dont know if thats why but I have sound back on my headset. The funny thing before was that I have sound on the speakers but not in the Headset...
Image
User avatar
SYN_Haashashin
Syndicate Exec
 
Posts: 1140
Joined: Tue Dec 06, 2011 9:52 pm

PreviousNext

Return to IL2: Sturmovik: CloD and 1946

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron